En fixarens dag

Hej fina! Vaknade ni också upp till snökaoset som dragit in? Tjejernas fönster var på riktigt helt vitt! Och bilen ska vi inte tala om?❄️ Vi startade iallafall morgonen med en god och stadig frukost bestående av smörgås, nyponsoppa och yoghurt. Sen lekte vi lite på tjejernas rum innan det var dags att åka till familjen. Vi körde på riktigt i 40km/h så gott som hela vägen eftersom det inte var plogat någonstans!

 

 

Väl framme började Fia leka med moster Alva medan jag hjälpte mamma att skotta uppfarten och Saga sov. Sen blev det lek och lunch.

Idag har vart en riktig fixar-dag. Det är så mycket att göra och i veckorna finns ingen tid! Så vi har med andra ord fixat lite hemma. Dels har det städats men också packats. Helt galet att vi flyttar om 3 1/2 vecka!? Längtar så!!

Kvällen har dock vart lugn och efter kvällsmaten blev det ett bad, och därefter hoppade vi ner i sängen och åt lite fruktsallad och tittade på Blixten. Så himla mysigt! Flickorna älskar att ligga på mina armar och att jag håller om dom så jag märkte inte ens att Saga somnade en stund in på filmen, och Fia somnade inte långt därefter. Nu är det ett varmt bad som står på schemat för mig, och sen ska jag hänga tvätt?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *