Vi flydde från stan!

Idag vaknade vi automatiskt klockan 7 och var då utvilade! Tjejerna ville dock ligga kvar i sängen ett tag så vi satte på Musses Klubbhus och så lyxade vi med frukost i sängen? Det var så mysigt!

Efter en god frukost började vi packa! Den 1a är det dags för flytt och jag vill ha en bra och organiserad flytt, och tiden susar ju förbi så bäst att börja i tid! Tjejerna var så duktiga och hjälpte till❤️ Helt plötsligt var klockan 12 och det var dags att åka till föräldrarna! Så det gjorde vi.

Idag firade vi syrran som fyllde 19 i onsdags så det blev fika och trevligt sällskap. Tjejerna tyckte det var såå lyxigt med alla val bland fikat? Nör alla sedan hade åkt så tog vi på oss ytterkläderna och gick ut i snön med pulkan. Båda flickorna skrattade hela vägen och helt plötsligt började det snöa för fullt! Så himla mysig promenad!

Kvällen bjöd på god mat med familjen och mycket skratt med dom bästa! Sist av allt blev det stallet innan vi åkte hem. Flickorna somnade i bilen så vi bar upp dom och jag satte igång med att hänga tvätt och städa lite innan jag nu kröp ner i sängen och ska sätta på en film. Hoppas ni haft en bra dag fina ni❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *