Det blev så verkligt..

Tjejerna var hemma idag också från dagis tillsammans med mormor. Dom hann hjälpa henne med att fixa en till (ny) nyckel till bilen, leka och busa hemma och på eftermiddagen åka med mormor och morfar då dom skulle få massage. Älskade små trollungar! Det gör så oerhört mycket att få prata med dom en stund och höra deras röster och skratt när man sitter på jobbet en hel dag!?

Efter jobbet hämtade jag upp min moster, tankade, hämtade ett paket (moster) och sen hem till henne för att hämta kartonger. Det är ju nu officiellt att vi flyttar snart!??? Vi kommer flytta till samma gård som min moster, vilket blir så roligt! När jag berättade för flickorna blev dom så glada och sa ”jag tyckej om Milla, jag kjama henne då!”! Kärlek!!❤️

Såå, den 1 mars flyttar vi till ny lägenhet och det innebär att det är 28 dagar till inflytt, och inte 3 månader! Helt galet! Denna flytt vill jag dock ha organiserad så jag kommer packa hela månaden, men lite i taget. Det ska bli så spännande! Men samtidigt så läskigt! Ni vet ju min rädsla för förändringar? Men det blir så bra, det vet jag! Parkeringshuset i samma hus, hiss, nära till lekparken, och fint område dessutom!

Hur som så var det två goa och glada flickor jag kom hem till! Mammahjärtat väller över varje gång man kommer hem från jobbet och möts av dessa små stjärnor!❤️ Det blev ett bad och sen lite bokläsning innan tjejerna somnade på mina armar? Det är så mysigt! Själv har jag plockat lite och ska nu lyssna på ljudbok innan jag somnar jag med! Sov gott fina ni❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *