Och så kom sjukstugan.. igen!

Idag lämnade jag två glada små damer på dagis strax efter 7, och åkte sedan vidare till jobbet. Idag var en riktig kaosdag med extremt mycket att göra så man var lagom trött när klockan slog 17!

Åkte hem och möttes av två relativt griniga damer som inte alls var pigga. Båda har nu åkt på ögoninflammation och var extremt hängiga.. Mina små hjärtan! Vi hoppade direkt ner i badet efter maten och duschade av oss, innan vi kröp ner i sängen och kollade på Musses Klubbhus. Det är sånt man får göra när man är sjuka❤️

Klockan var strax efter 19.30 när båda tjejerna somnade på mina armar, helt utmattade❤️ Imorgon blir dom hemma med mormor som är ledig, och på torsdag vabbar jag. Själv är jag så trött och det blir ju inte bättre av att jag har sådan halsont att jag vill gråta.. Så nu blir det sova så man orkar morgondagens bestyr!

Måste ju även visa bilder jag fick från dagis idag på när tjejerna åkte pulka!? Fick även veta att dom bytt mössor på varann för att lura fröknarna, vilket dom lyckats med?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *