Förändringar

Som jag skrev igår så söker vi lägenhet. Varför kan ni läsa i föregående inlägg, men jag skrev också om att jag inte gillar förändringar. Varför? Jag vet inte riktigt, egentligen, men jag får en panikkänsla när något ändras.

Som det här med att flytta. Jag trivs i vår lägenhet, men jag orkar inte bo högst upp utan hiss och allt vad det innebär, men att lämna detta och flytta till nytt boende, med nya grannar etc, ger mig lite smått panik. Det blir en förändring, en förändring jag inte vet om det blir bra. Förstå mig rätt, jag vill flytta, men vad händer om det inte känns rätt där?

Jag har aldrig riktigt vart den där typen som kastar mig ut på nya äventyr, på grund av rädsla. Jag har alltid älskat att resa, men på något vis blir det en osäkerhet som växer fram. Man är i främmande vatten, och det är väl kanske känslan av att tappa kontroll. Jag är ganska beroende av våra rutiner, så när det ändras blir det lite småjobbigt.

Jag tycker det är jättejobbigt att känna så, för i de flesta fall blir det ju bra! Jag menar, skulle vi inte trivas i lägenheten, så är det värsta som händer att vi får hitta nytt boende. Nu kommer det inte bli så än på länge, men kontrollmänniskan i mig måste ha en back up plan. Vår bonde som äger myyyycket mark har två hus som han hyr ut, och ett av dessa ska vi få hyra när de som bor där flyttar. Och när det blir vet jag inte, så därför måste vi lösa dagens boendesituation tills dess!

Och jag vet, det blir bra. Det viktigaste är att vi har varandra, och det kommer vi alltid ha! Ett hem är ju inte ett riktigt hem utan kärlek, och med vår kärlek kan det inte bli annat än bra i kommande lägenhet också!?

 

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Förändringar

    1. Tyvärr blir det inte dit jag vill, det vill säga landet, men det känns så bra ändå i och med att det underlättar vår vardag enormt! Ja det hoppas faktiskt jag med? I förra lägenheten hade vi bara en på visning, så jag håller tummarna för det denna gången med! Tack snälla du!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *