Godmorgon söndag!

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott! Igår var vi och handlade, tjejernas gammelmorfar kom, vi hade tvättstugan och så städade jag. På kvällen tog vi det lugnt och mös framför Sofia den Första innan alla tre somnade vid 20.00. Klockan 21 ringde mamma och frågade om vi tagit upp tvätten, vilket jag så klart inte gjort eftersom vi somnade? Så det var bara ta med babyvakten och konka upp all tvätt innan jag kunde krypa ner bredvid tjejerna igen och somna om❤️

Idag har vi lite roligare planer än gårdagens, så nu ska vi äta frukost, och sen blir det Leos Lekland! Jag vet två som kommer bli överlyckliga!? Sen blir det utomhuslek också, men det får bli efter dom sovit efter Leos?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Godmorgon söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *