Familjedag & ladda batterierna

Har ni haft en fin dag? Här hade vi tvättstugan på förmiddagen, och vid lunch kom mamma hit. Vi packade in i bilen och åkte till stallet där vi hämtade syrran och drog på släpet för att sedan åka och hämta hö. Vi hade helt glömt att detta skulle göras idag så därför blev Leos framskjutet.? Men vi bokade in annat så klart!

Efter stallet åkte vi och handlad lite för att sedan ta oss ner på stan. Syrran handlade lite kläder innan vi gick och åt mat. Vegansk kebab fick det bli? Efter maten gick vi till SF för att gå på bio! Eftersom Leos inte hanns med, men vi så klart skulle göra något roligt innan helgen är slut, så bestämde vi att vi skulle se Bamse! Vi hade med oss lite gott och köpte popcorn. Tjejerna var så duktiga, men hade inte riktigt ro att sitta still hela filmen denna gång dock. Men den var bra och tjejerna var så nöjda! Älskar att dom var så inne i den och berättade allt!❤️

Efter bion åkte vi hem och tog ett bad innan kvällsrutinerna skulle fixas. När tjejerna var färdiga kröp vi ner i deras säng och lyssnade på Kaninen som så gärna ville somna, och båda sov inom 15 minuter❤️

När dom hade somnat tog jag ett bad och hängde tvätt, innan jag kröp ner bredvid tjejerna igen. Jag är trött, men tankarna rullar genom huvudet så kan inte komma till ro.. Varför berättar jag imorgon! Ska försöka läsa lite och sen måste jag sova för imorgon är det ny vecka och nya tag! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *