Lätta lämningar

Alltså tjejerna är så fruktansvärt duktiga! Varje morgon går dom upp och klär på sig, går på toa och oftast utan gnäll! Senaste veckan har vi verkligen kommit in i rutinerna och tjejerna har tagit dagislämningarna med ro. Varje morgon kramas vi, pussas och sen springer dom till fönstret och vinkar när jag hoppar in i bilen!? Så himla underbart med dessa lätta lämningar och man kan fokusera på jobbet sen!❤️

Och att sen få komma hem till två små trollungar som kastar sig i famnen är ren kärlek! Nu längtar jag så till helgen så jag får vara full time med mina stjärnor!❤️

 

Loading Likes...

15 reaktioner på ”Lätta lämningar

  1. Det finns ingenting i småbarnsträsket som är så skönt som rutiner som fungerar, oavsett vad det handlar om. Men morgonrutinerna lägger ju verkligen en grund för dagen och lätta lämningar kan man leva på hela dagen! Blir så glad när jag läser det här inlägget ?

  2. Så skönt för er alla att lämningarna fungerar så bra,tänker att det också måste vara en extra trygghet för dom att dom har varandra under dagen? Och morgonrutinerna verkar ju också fungera fantastiskt. Där tror jag att jag ger berömmet till föräldrarna ni måste ha varit jätteduktiga med att ha varit tydliga när ni införde dom och det är inte alla som kan så var stolta över er själva också!

  3. MEN vad underbart! Vilken total lycka att de går så himla bra <3 Alltid skönt att ha rutiner och att man följer dem så bra varje mogen, tror alla mår bäst av det. Kramar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *