När livet kommer emellan

Hej fina ni! Jag har vart så trött senaste två veckorna så ni anar inte.. När tjejerna nattats så har jag somnat jag med, och sen börjar dagen klockan 6 på morgonen? Lite skillnad från hur det var att vara hemma! Och när man väl kommer hem är det massor som ska fixas och så vill man ju umgås med tjejerna så mycket man kan innan dagen är slut❤️

Det kommer bli bättre med bloggandet dock! Nu börjar rutinerna komma och det underlättar! Dessutom är helgen snart här och då ska vi ha roligt och ta massor av fina bilder?

Tjejerna sover sedan 19.30 och jag har hängt samt vikt tvätt och ligger nu mellan flickorna. Klockan är ställd och jag är peppad på en ny jobbdag imorgon! Men nu, sova! Sov gott fina ni!?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”När livet kommer emellan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *