Godmorgon-mys

Godmorgon fina ni! Igår tog vi en städdag och fixade hela hemmet. Vi hade även tvättstugan så vi låg verkligen i!👌🏼 Väldigt skönt måste jag säga!

På kvällen köpte vi sport hot och hade lite lördagsmys innan vi kröp ner och kollade på Sofia den Första i tjejernas säng. Saga somnade först när jag legat och hållit om henne en stund, och sen Sofia. Skillnaden var att även jag somnade när Sofia somnade i min famn🙈 Såå trött efter denna veckan! Ser fram emot en ny vecka med nya tag!

Idag vaknade vi vid 8.30 och sitter nu och äter frukost i sängen framför Nemo🙈 Man får lyxa lite när man är ledig!😍 Idag ska vi åka skridskor så vi ska göra iordning lite picknick som tjejerna tjatat om hela gårdagen, och åka med familjen❤️ Blir en mysig dag idag!☀️

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *