Godmorgon-mys

Godmorgon fina ni! Igår tog vi en städdag och fixade hela hemmet. Vi hade även tvättstugan så vi låg verkligen i!?? Väldigt skönt måste jag säga!

På kvällen köpte vi sport hot och hade lite lördagsmys innan vi kröp ner och kollade på Sofia den Första i tjejernas säng. Saga somnade först när jag legat och hållit om henne en stund, och sen Sofia. Skillnaden var att även jag somnade när Sofia somnade i min famn? Såå trött efter denna veckan! Ser fram emot en ny vecka med nya tag!

Idag vaknade vi vid 8.30 och sitter nu och äter frukost i sängen framför Nemo? Man får lyxa lite när man är ledig!? Idag ska vi åka skridskor så vi ska göra iordning lite picknick som tjejerna tjatat om hela gårdagen, och åka med familjen❤️ Blir en mysig dag idag!☀️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *