Varför har jag inte gjort det tidigare?!

Ibland låter jag flickorna ha min mobil, om vi tex åker bil och ska åka en bit eller dom är trötta och ska hålla sig vakna i bilen, bland annat. Hur som så lyckas dom alltid klicka sig in på annat så man får hela tiden hjälpa dom tillbaka till youtube. Det är ju inte direkt hållbart. Imorse fick dom låna den i min säng en stund, varpå jag hör signalerna till FaceTime!! What the?! Kollar och inser att Fia ringer vår veterinär på FaceTime🙈 I panik stänger jag av, klockan var liksom 7 och hon lär ju undra varför jag ringer så tidigt en lördag😂

Hur som så kom jag på där och då att det finns en inställning som gör att dom inte kan klicka sig vidare, utan stannar då på samma sida hela tiden då man låser den! Så, varför har jag inte gjort detta tidigare?!🙈 Hädanefter blir det så varje gång🙌🏼

På IPhone går du in i inställningar 👉🏼 Allmänt 👉🏼 Hjälpmedel 👉🏼 Guidad åtkomst 👉🏼 Slå på guidad åtkomst 👉🏼 Ange lösenord och klicka sedan in på appen du vill att dom är på 👉🏼 Klicka på hemknappen tre gånger och klicka på starta! Klart!

För att slå av guidad åtkomst trippelklickar du på hemknappen igen och sen avsluta så avslutas det, supersmidigt!

 

Loading Likes...

23 reaktioner på ”Varför har jag inte gjort det tidigare?!

  1. Tycker faktiskt att ibland när mobilen ligger i väskan , fickan eller handen kan den ibland öppnas och ringa någon random från kontaktlistan eller på måfå. Ibland kan det ju bli riktigt tokigt….

  2. Haha alltså ungar! Kan förstå din panik där när hon ringde! Alltså jag tänker på såna där pinsamma saker, vet förut innan mobilernas tid då så höll samtalet igång så länge inte båda la på. Var ungar som kunde ringa då och det gick liksom inte att bryta förrän föräldrarna upptäckte och la på luren :-p

    Skönt att det finns bra inställningar numera 🙂

    1. Haha ja, första tanken måste ju vart att någon av hästarna var dåliga, men hon förstod nog att så inte var fallet eftersom jag inte ringde igen😂

  3. Du räddade mig sååå fett nu. Min telefon är överröst med selfiepinnen på min älskade femåring. Så är även hennes pappas mobil, hans platta och sonens platta! Älskar att se henne meeeeeeeen 6373828374 bilder på en dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *