Dagens (dyra..) inköp

Jag har behövt en ny telefon länge, men så har jag tänkt att den funkar ju ändå, och då kan man lägga pengarna på något viktigare. Jag har enbart Iphone och har alltid bytt när det kommit en ny, så tex 4, 5, 6 och 7, men hoppat över när det kommit en s. Nu har jag alltså stått ut med min 7a länge och idag var det dags för en ny. Min har gett upp helt och kameran funkar knappt längre..

Så efter ett besök hos moster åkte vi till Media Markt och fixade en ny. Det blev en IPhone Xs Max och jag är såå nöjd! Nu jäklar ska det tas fina bilder? Minnet är 256 om jag inte minns galet, så betydligt mer än jag har haft tidigare. Har ni testat nya??

Just nu håller jag på att installera senaste programmet till datorn och sen ska jag lägga över säkerhetskopian från denna telefon på den nya, sen är vi good to go??

 

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Dagens (dyra..) inköp

  1. Inget fan utav iPhone, deras batteritider tycker inte jag stämmer och det överpriset dem tar för mobilerna….
    Kör på Android nu för tiden istället ? är inne på mitt andra år med min honor 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *