Nu tar vi helg!

Woho! Första jobbveckan avklarad på nya jobbet och jag är så nöjd över min nya arbetsplats! Jag har aldrig haft ett jobb jag tyckt var så här roligt så att gå upp 6 och jobba till 17 är inga problem, även om det inte är roligt att gå upp så tidigt så klart?

Tjejerna har tagit dagis så bra efter den långa ledigheten och jag är så tacksam att deras mormor kommer kunna hämta varje dag så dom slipper vara där sist varje dag!❤

Idag tog vi myskväll i soffan framför Nalle Puh med kvällsmat! Så mysigt och tjejerna gosade upp sig i famnen på mig när vi kollade på filmen och ni kan ju gissa om jag njöt! Så himla mysigt!❤? Flickorna somnade gott till Kaninen som så gärna ville somna och jag har nu krupit ner jag också och ska se på en film jag antagligen kommer somna till? Hoppas ni haft en mysig kväll fina ni❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Nu tar vi helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *