Försenad frågestund

Hej fina ni! Jösses så trött jag är efter 1 1/2 dag på nya jobbet! Att gå från mammaledighet och plugg samt lite extrajobb, till att helt plötsligt jobba heltid 8-17 är en väldig omställning. Det förstår nog de flesta? Tjejerna har haft jätteroligt på dagis även om lämningarna har vart jobbiga, men så fort jag åkt har det vart bra och dom har blivit hämtade tidigt tack vare syrran då mamma är dålig just nu.

Eftersom dagarna gått så fort och vart så fullspäckade har frågestunden inte alls hunnits med, men ikväll lovar jag att den kommer upp, så stay tuned!?

Nu är lunchen snart slut och jag längtar hem till mina små stjärnor nu! Tiden går dock väldigt fort här så snart får jag åka hem och bebisgosa❤ Hoppas ni har en fantastisk dag fina ni?

Dessa vackra tulpaner fick jag igår av mamma❤

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Försenad frågestund

  1. Jag förstår att det är tufft att komma tillbaka till jobb efter att man gått i sin lilla bubbla där hemma. Snart kommer du in i det ska du se.
    Visst är det lite skönt att få längta lite efter de små med ibland. Tiden tillsammans blir på något sätt mer värdefull kan jag tycka ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *