Det var magiskt!!

Hej fina ni! Gårdagen var helt magisk, men dagen gick i ett så bloggen fick en ofrivillig semesterdag, and I’ll tell you why!

Morgonen började klockan 8 med att jag hade värsta tandvärken så jag kunde inte sova vidare, vilket resulterade i att tjejerna vaknade för jag gick ur sängen. Ja dom känner direkt? Det blev frukost för tjejerna men jag kunde inte äta pga smärtan så jag packade för dagens utflykt. Klockan 11 började vi göra oss iordning för att åka till föräldrarna och strax innan 12 var vi framme efter att även hunnit tanka. Syrran och mamma hoppade in i vår bil och pappa och brorsan tog sin, och sen åkte vi mot Stockholm!?

Siktet var inställt på Globen och vid var där en timme innan vi skulle, bara för att slippa stressa. Väl framme mötte vi upp pappa och brorsan och tog varsitt sovande barn och gick mot entrén. Vi skulle nämligen på Disney On Ice!? Tjejernas absolut första gång och alla var helt lyriska! Det är år och dar sedan vi andra var på det så alla var verkligen så spända! När vi väl kom in var det fullt med Disney-saker och tjejerna var som på moln! Vi köpte popcorn, dricka och flickorna fick varsin fin mugg med snow cone i. Dom som älskar is, älskade givetvis detta också!

 

Ni kan ju gissa hur glada tjejerna var när dom såg vilka som åkte in på isen sen. Mimmi, Musse, Kalle och Långben! Därefter följde många andra Disney-figurer, men bäst var helt klart Nemo och Frost. När föreställningen nästan var slut började Saga storgråta för att Elsa och Anna skulle åka?? Lilla hjärtat. Dom satt som ljus och kollade och klappade händerna! Detta blir definitivt en julklapp nästa år igen!❤

Efter började vi åka hem och stannade till i Barkarby för lite kvällsmat. Gissa om dom somnade gott när vi kom hem! Och det gjorde även mamman?

 

Idag har tjejerna kollat på bilder och pratat om gårdagen för fullt. Vi har även haft brorsan här och lekt? En mysig sista lediga veckodag innan vardagen drar igång på riktigt. Nu är långledighet över och imorgon börjar jag jobba. Wish me luck!

Dessa vackra rosor fick jag idag av världens bästa syster!❤?

 

Loading Likes...

29 reaktioner på ”Det var magiskt!!

  1. Vilken underbar dag, jag har länge velat åka på det, men så har det liksom inte hunnits med ? ibland är livet så fullt upp ?

    Älskade de där regnbågs isen, så coola ❤

  2. Men vad underbart! Alltså har aldrig sett Disney on ice, men när jag får barn, då jäklar, hahahah <3 Vilken söt mugg de fick hur kan de göra glassen sådär regnbågsfärgad?? Förstår inte :/ Kram <3

  3. Jag tror att även mina tre tjejer 3,4 och 5 år gamla) skulle älska Disney On Ice, Är det någonting som barnen klarar av att sitta stilla vid? Och som är väl värt pengarna? Jag har funderat på detta i några år men får nog bli nästa år.

  4. Men åh vad roligt! Jag vill också på Disney on ice någon gång 😀 Det ser så himla mysigt ut!! Du borde boka en akut tid för tanden! Så himla hemskt att ha ont och inte kunna äta och sova ordentligt! 🙁 Kram

  5. Vilken rolig upplevelse att gå på! Jag vill också gå på det, haha. Får vänta tills sonen är lite större och kan uppskatta det. 🙂 Hoppas första dagen tillbaka på jobbet gått bra!

  6. Vilken roligt upplevelse din tjejer fick. Kan tänka mig att dom tyckte att det var roligt och häftigt att få se sina favoriter på isen. Kul att din bror var hos er och lekte med barnen 🙂

  7. Vilken rolig upplevelse! Jag har varit på Disney on ice två gånger med pojkarna. Ida har inte varit än. Bra påminnelse det här inlägget. Tror dottern hade älskat att få se disneyfigurerna. 🙂

  8. Vilka fina blommor, och vilken härlig upplevelse med Disney on ice. Att skapa minnen med och hos sina barn är ju en av de finaste gåvorna en förälder kan ge?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *