Komma in i vardagen

Jösses vilket tjat, I know, men på tisdag börjar jag nya jobbet och kastas in i verkligeheten efter att dels ha pluggat, vart mammaledig och sen bara jobbat extra, och nu ska jag jobba heltid? Nervositeten minskar inte för fem öre utan jag är fortfarande lika nervös, om inte ännu mer.. Efter tisdag kanske det lagt sig något iallafall!??

Med detta kommer även nya rutiner och vi måste vända på dygnet nu. Jag kommer jobba 8-17 varje dag så tjejerna ska vara lämnade strax efter 7, så jag hinner åka samt parkera och gå sista biten från bilen till jobbet. Frukost äter dom på dagis så vi behöver inte krångla massor på morgonen iallafall. Som tur är jobbar tjejernas mormor så bra att hon kommer kunna hämta varje dag på dagis, ofta redan vid 14-15 men senast 16.45!?? Så skönt och så tacksam för det! Då slipper dom vara där hela dagar även om dom så klart tycker det är roligt att vara där.

Väl hemma är det bara ställa sig och laga mat och även komma ihåg att göra matlådor(!!). Sen vill man ju hinna leka lite med tjejerna innan dom ska göras i ordning för natten och bästa stunden på dagen kommer ju helt klart vara att krypa ner tätt intill dom när dom ska sova och bara känna deras närhet och värme❤

Snacka om att man kommer längta enormt till helgerna!? Det ska ändå bli skönt att komma in i vardagen och få in rutiner på både jobb, dagis och livet över lag. Det är också skönt att nu alltid ha samma jobbtider, så tjejerna kommer alltid veta när mamma kommer! Det blir så bra detta!❤

 

Loading Likes...

18 reaktioner på ”Komma in i vardagen

  1. Det kommer gå så bra! Lycka till på nya jobbet ? Vad skönt att hon kan ställa upp och hämta medan du jobbar. Det måste ju kännas tryckt att veta att de slipper gå så långa dagar ? // Petra Elisabeth

  2. Förstår verkligen nervositeten men men det kommer gå så bra ska du se! och det är verkligen skönt att få mer rutin och även känna att man har gjort något när helgen kommer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *