Jobbiga morgon..

Godmorgon fina ni! Hoppas ni fått sova gott! Själv har jag sovit sådär. Flickorna kom in till min säng inatt och jag sover aldrig bra då eftersom jag är livrädd att dom ska rulla ur sängen! Jag har en väldigt hög säng och det var därför vi byggde hus med spjälor till tjejernas säng, men som inatt vägrade dom ligga i sin så då får man snällt ta att man får lite sömn?  Tjejerna sov gott dock och har bokstavligen legat på mig hela natten?

Hur som så har vi nu ätit frukost och flickorna sprang precis och började leka med lego på deras rum. För min del blev det att kontakta mina andra jobb och meddela att jag inte kan ta dessa tjänster i och med min andra anställning. Strax innan jul erbjöd båda dessa en halvtidstjänst var, men eftersom jag vill jobba med min dröm på det nya jobbet så var jag tvungen att tacka nej. Varför är det alltid så jobbigt? I detta fall är det nog främst för det var två toppenpersoner jag jobbade för!

Men nu ser jag så mycket fram emot nya äventyr på det nya jobbet där jag verkligen kommer kunna växa! Och jag vill växa och bli bättre, lära mig nya saker och utveckla som människa! Så, nu är jag så taggad på att få börja på tisdag!? Vad jobbar ni med??

Glöm inte att ställa frågor till morgondagens frågestund! Ni kommenterar nedan eller HÄR

 

Bjuder på en mysig bild från julen i år eftersom WP krånglar så jag inte kan lägga in någon ny?

Loading Likes...

55 reaktioner på ”Jobbiga morgon..

  1. Med min extrema otur (vilket gjorde 2018 till ett av mina absolut sämsta år) så har jag hållt det lite hemligt för att inte jinxa något? Men jag har fått en heltidstjänst på Twistshake! Jag kommer jobba som influencer coordinatior?

  1. Hade ju önskat att jobben hade kommit mer utspritt, då hade 2018 vart betydligt bättre, men jag hade vart denna tjänst oavsett! Ser så fram emot det?

 1. Så spännande med nytg jobb, du får gärna berätta mer, att ha chans att växa är verkligen superviktigt tycker jag ?
  Själv jobbar jag som habiliteringspersonal inom LSS och stormtrivs ❤

 2. Ååh förstår att det är jobbigt!!! Ska säga upp mig nästa vecka, eller berätta att jag slutar i april och de kan börja leta någon ny, gruvar mig så!!! Grattis till nya jobbet! Grymt!!<3

  1. Jag har fått en heltidstjänst på Twistshake som influencer coordinatior så jag kommer ha hand om olika samarbeten! Jag älskar att jobba inom sociala medier och här får jag chans att växa på riktigt! Längtar så även om jag faktiskt är sjukt nervös?❤

 3. Spännande med nytt jobb! Fattar att det inte är kul att behöva säga nej till de andra, men bra ändå att du behöver göra det för att du har fått något annat som är så bra.

  1. Ja men precis, så tänker jag också, och samtidigt så är det bara ett jobb, det är ju inget personligt mot någon! Men nu ser jag fram emot nya spännande äventyr?

 4. Vad mysigt ändå att få mysa med dom lite dock mindre kul kan jag tänka mig när dom ligger på dig :/ Vad kul att du ska börja jobba på tisdag och att du dessutom får jobba med din dröm 😀

  1. Haha det är jättemysigt, men jag har så svårt att sova då, och det i kombo med att dom prompt ska ligga i min säng gör ju nätterna mindre bra.. Men dom sover gott och det är huvudsaken!
   Ja verkligen! Så sjukt nervös dock?

  1. Jag har alltid bullrat upp med kuddar överallt men det blir fortfarande så högt fall att jag inte vågar ha dom där! Dom har själva en lika stor säng som jag fast lägre och med egenbygda spjälor, så när vi sover där så sover vi gott allihop i och med att jag då vet att dom inte rullar ut, men just nu verkar bara min säng duga?

  1. Tack snälla! Det är en heltidstjänst på Twistshake! Så jag kommer ha hand om samarbeten, kampanjer och marknadsföring! Jag älskar att jobba inom sociala medier så detta passar mig toppen!?

 5. Åh det är så mysigt att sova med sitt/sina barn bredvid, även om den där oron finns. 🙂
  Kul att du valde att följa din dröm! Och grattis till jobbet! Att lära och utveckla sig är ju något av det bästa man kan göra på jobbet. Det är ju verkligen värt. 🙂
  Jag arbetar som personaladministratör och börjar jobba igen efter föräldraledigheten i februari.

  1. Tack snälla du! Ja det blir så roligt att börja här, men nervositeten sitter där?
   Vad roligt! Hur känns det att gå tillbaka efter föräldraledigheten då? Jag har bokstavligen ångest?

 6. Åh va kul med nytt jobb!!

  Jag är utbildad barnskötare och har jobbat på förskola sen jag var 19 år. (Nu är jag 40).
  Drömmen är dock att jobba som barnmorska. Men det ligger på is eftersom vi har flyttat utomlands ovh jag inte kan språket här så att plugga är ju helt uteslutet 🙁

  Just nu är jag hemmafru 🙂

  Hoppas du får en din fredag

  Kram kram

  1. Ja det är jättemysigt!❤ Huvudsaken är att dom sover gott!
   Haha ja, det är ju inte ofta det blir så, och det var verkligen att alla jobb kom samtidigt?

  1. Ja det är jättemysigt men vi sover bättre om vi sover i deras säng tillsammans? Då vet ajg att dom inte rullar ur!
   Åh så mysigt! Haha jag förstår det? Jag är van att ha min 180×200 för mig själv (döttrarna har en likadan) så det blir genast trångt när vi samsover?

 7. Jag har av den anledningen valt att sova på en madrass i sonen rum så vi båda får tillräckligt med sömn.Hoppas att du får sova själv i natt och ta igen den förlorade sömnen. Vad jobbigt med nödvändigt att behöva fatta ett sånt beslut.

  1. Vad smart! Tjejerna har en 180×200 säng precis som jag fast deras är lägre och med egenbygda spjälor, så när vi sover i deras säng sover vi jättebra för då vet ajg att dom inte rullar ur, men i min är det värre just för risken att dom ramlar ur!

 8. Jag tycker också att det är så svårt att tacka nej eller avsluta något, även om det är för någonting bättre. Jag hade ett extrajobb vid sidan om innan. Det var aldrig meningen att jag skulle jobba där under en längre tid och att säga upp mig därifrån innebar att jag var ett stort steg närmare min dröm om att leva på mitt eget företag, men det var ändå vemodigt att tacka för mig.

 9. Vad jobbigt att du sovit dåligt! Men ändå mysigt att ha dem bredvid sig <3 Vad roligt att det går bra för det på jobbfronten!! Vad jobbar du med? 😀
  Jag är hud och spaterapeut 🙂

  1. Ja det är jättemysigt❤ Jag har fått en heltidstjänst på Twistshake! Så ny väntar nya spännande äventyr?
   Vad roligt! Har du jobbat med det länge?

 10. Jag samsover med min son för att han alltid kommer in till mig. Jag tycker att det är mysigt att han vill sova i min säng. Jag har ställt min säng mot väggen så han inte kan rulla ut och det funkar jättebra 🙂

  1. Min säng är så långt åt väggen det går men ändå är det en springa emellan, och ingen av dom är nöjda förrän dom ligger på var sidan om mig.. och ingen av dom är still nattetid?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *