VIKs nya maskotar

Idag hämtade vi tjejernas mormor efter jobbet och åkte direkt och kikade på brorsans sista match i turneringen! Han är så grym i mål så man blir lika stolt varje gång man ser honom?

Tjejernas hejade som vanligt på och ropade högt “Heja Calle, Heja VIK!”! Blir nog att köpa pompoms åt dom eftersom dom nu officiellt är deras maskotar? Vinst med 2-1 blev det också!??

Efter matchen gick vi in och sa hejdå till brorsan innan vi åkte iväg till affären för att handla lite snabbt i snöstormen! Fortsätter det snöa så här så blir det pulkabacken imorgon!? Snöar det hos er också?❄️

 

Loading Likes...

7 reaktioner på ”VIKs nya maskotar

  1. Ja det har kommit snö här med i Hallsta, inte visste jag att vi bodde nära. Antar att du bor nånstans i västmanland. Hopas ungarna kan åka lite pulka det blir man aldrig för gammal för 😀

  2. Vsd roligt stt dem vann! Tycker det är roligt att kolla på hockey!
    Här är snön helt borta, men jag hoppas innerligt den kommer igen. Tråkigt när det är kallt utan snö!

    1. Ja verkligen! Här var snön borta på morgonen också.. Ellerhur! Blir så mycket skönare när det är många minus och mer snö samt vindstilla!

  3. Åh jag minns klart och tydligt hur det var när lillebror spelade hockey, känns nästan likadant nu när han spelar fotboll!
    Man känner sig så stolt när någon närstående gör bra ifrån sig 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *