Sluta titta på killarna!

Idag hämtade vi upp mamma efter jobbet, handlade på Maxi, iväg till stallet och hämtade sedan upp syrran för att åka och kolla på brorsans sista hockeymatch för idag. Väl framme gick vi in och killarna ur ett annat lag bokstavligen flockades runt tjejerna! Dom busade med dom och tjejerna skulle direkt visa sig lite tokiga? Helt plötsligt ser jag hur Fia går fram och kramar en av pojkarna och sen nästa, nästa, nästa och nästa!

Vad i hela friden! Ska jag behöva ha koll på dom redan nu?! “Inte titta på pojkar förrän ni är 18”? Vi gick in och satte oss i hallen när matchen skulle börja och då kom varenda en ur laget igen och ville sitta med flickorna. Dom busade hela matchen och fortsatte kramas! Tycker det var gulligt att så många, snart 13 åringar, ville leka med småbarnen och blev så glada när dom kramade och gav high fives! Det är så många i den åldern som ska vara så tuffa, så det var roligt!

Kika videon??

IMG_0765

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Sluta titta på killarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *