Nyårslöften

Godmorgon kära ni! Hoppas ni sovit gott! Själva har vi sovit toppen och vaknade strax innan 9. Nu sitter vi och äter frukost framför Nemo. Det har blivit mycket frukost i soffan senaste tiden, men det är för vi är lediga och eftersom jag ska börja jobba heltid nästa vecka så blir det bara frukost i köket och lite lyx på helgerna❤

Hade ni några nyårslöften? Själv lyckas jag typ aldrig med att hålla mina nyårslöften, men jag har faktiskt ett i år ändå, och detta kommer jag verkligen hålla! Mitt är att ha en nyttigare livsstil. Sista året har bjudit på lite väl mycket gott och på tok för lite träning, så för min egen skull ska jag verkligen tänka på att äta nyttigt och mindre gott. Jag vill ha en hälsosam kropp som jag är nöjd med och som orkar lyfta och springa i trappor etc. Jag vill ha ork och kraft att leka och busa och jobba för fullt! Så igår började det. Idag blir det en power walk när tjejerna ska sova!

En annan nyhet för i år är att jag efter 15 år som vegetarian nu övergått till veganskt, men det är inget nyårslöfte! Har ni några att dela med er av??

Psst, jag vet att det ser muppigt ut att vi har två TV, men ena ska säljas, det är bara att jag inte kommit till skott att göra det?

Loading Likes...

37 reaktioner på ”Nyårslöften

 1. Två tvapparater ska tydligen vara modernt nu ? inte för att jag vet hur de tittar, måste bli jobbigt för ögonen ??
  Låter som ett bra och sunt nyårslöfte tycker jag ?
  Själv har jag inget nyårslöfte, men sätter upp nya mål varje månad ❤

 2. Bra med fokus på hälsan, och just att få mer ork! Själv undviker jag löften utan försöker tänka på vad jag vill lyckas med! För mig blir det mindre press att leverera.
  Lycka till! Önskar dig en skön pw!

  1. Visst är det så, därför har jag inte satt upp några löften mer än att ta hand om mig själv! Man är så noggrann med barnen men en själv då? Jag vill ju kunna leva i många många år med ork och styrka med mina barn!
   Tack snälla!

 3. Mina nyårslöften är att jag måste spara mer pengar, och vill försöka äta mer vegetariskt och planera matkön så att man inte gör en massa onödiga småköp hela tiden 🙂

 4. ÅÅh grattis att du gått över till vegansk mat! Spännande 🙂 Jag vill bla flytta utomlands detta år, men måste också få till bättre matvanor, det slarvas inte med träningen, men maten slarvas lite för mycket med. Kram 🙂

 5. Mysigt att äta frukost i soffan! Det har vi gjort hela december framför julkalendern 🙂
  Jag skulle så gärna vilja bli bättre på att äta vegetariskt, du kanske har några bra tips på enkla goda recept?

 6. Åh, Hitta Nemo är en riktig favorit hos mig. Jag och min kompis tittade på den tre gånger i rad en kväll. Haha! I år har jag inga nyårslöften utan kommer att köra en bucket list varje månad istället 🙂

 7. Skippade detta med nyårslöften. Som du säger bryter man dem förr eller senare i alla fall Däremot borde jag ta tag i träningen av hälsosjäl (tre täta graviditeter och två barn tär på kroppen)

 8. Mysigt att äta frukost i soffan 🙂 Jag har aldrig några nyårslöften 🙂 Så skönt att gå en powerwalk 🙂 Jag går typ aldrig såna på vintern men på våren och sommaren blir det massa 🙂

 9. Låter som en härlig morgon, nej inga nyårslöften faktiskt, jag brukar inte hålla sådant om ja sätter upp dem för allmän beskådan så jag ska göra som dig och fokusera på hälsan, få mer ork i vardagen och så =) spännande omvandling till veganskt..

  1. Jag är nog lite tvärtom där, sätter jag upp det för alla att se så blir jag mer motiverad!?
   Det blir inte så stor förändring, har ätit främst veganskt i något år nu, men nu övergår jag helt! Känns så skönt?

 10. En nyttigare livsstil är ju ett jättebra nyårslöfte! Ganska brett då vissa löften kan vara för sträva och svåra att uppfylla. Jag har nog inte något specifikt löfte utan vill bara försöka göra det nya året bättre än förra ?

 11. Så mysigt att kolla på Nemo till frukosten!! Sitter alltid i soffan och äter, måste kolla på tv annars är det så tråkigt haha!
  Jag har några mål och ett av dem är också att ha nyttigare livstil nu! Ska absolut inte ha förbud (förutom att ha sockerfri månader och sånt ibland för att jag vill) men ska försöka ha en bättre balans och att det nyttiga ska väga upp lite mer än det andra!
  Vad roligt att du gått över till att bli Vegan! Jag är inget sånt men ska ha mer växtbaserad mat denna månad och ska även ha en eller två vegetariska dagar i veckan resten av året 😀

 12. Att äta frukost i soffan framför tvn är ju något av det bästa som finns för att vakna till liv. 🙂
  Jag tycker det låter som ett sunt löfte du har. Det brukar ju gå bara man vill! Har ett liknande löfte, fast jag säger önskning. Vill också orka och må bra.

 13. Jag har inga löften, brukar ha mål men just nu är det mest att fokusera på att hålla ihop. Min mormor dog i cancer i oktober efter två månader som sjuk och jag försöker lära mig leva med den sorgen, samtidigt som jag pluggar 50% till specialpedagog på Mälardalens högskola och jobbar 75% som lärare i Falun. Är mamma till en tonåring också, så känns som det får vara mitt mål att hålla ihop livet :).

  Dina löften låter bra, att tänka på hälsan och investera i den är verkligen långsiktigt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *