Ett efterlängtat besök

Idag tog vi sovmorgon till 9 och mysfrukost i soffan. Vardagslyx när den är som bäst!?? Jag frågade tjejerna vad dom ville göra idag och båda sa “Leos!!!” i kör, så vi bestämde oss för att åka dit? Tjejerna ringde deras moster och frågade om hon ville följa med, vilket hon så klart ville, så vi gjorde oss iordning och åkte sedan och hämtade henne.

Vi hade så roligt på Leos och tjejerna älskar det! Dom fick både pengar och presentkort dit i julklapp så gissa om dom var glada!??

Efter ett långt besök på Leos var alla fyra vrålhungriga, så vi köpte med oss McDonalds och åkte till föräldrarna? Där blev det lite lek och bus innan vi åkte till Erikslund en snabbis för att syrran skulle byta en tröja, och sen släppte vi av henne hos vår moster. Jag och flickorna åkte hem och lämnade hund samt gick på toa innan mamma kom från jobbet och vi tog en tur till Maxi för att handla inför morgondagen.

Kvällen gick åt till att busa, äta kvällsmat, ta ett bad och sen läsa saga innan dom somnade tätt intill mig❤ Nu ska mamman också krypa ner och kika film och imorgon ska det bakas och fixas inför kvällen?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *