För bra för att vara sant!

Alltså på riktigt, jag är så galet glad så jag har svårt att sätta ord på det! Imorse var jag på intervju för en tjänst jag länge velat ha, men jag har hela tiden tänkt att det nog inte kommer gå som jag hoppats. Jag ville ju inte jinxa något genom att tro och hoppas för mycket, även om jag själv tycker jag passar så bra för denna tjänst!

Idag var det alltså dags för intervju och det slutade med att jag fick tjänsten! Jag börjar alltså i januari och kunde inte vara gladare!? Detta är en tjänst som inte bara passar mig så galet bra utan som jag också älskar att jobba med! Så 8e januari börjar jag nya jobbet som är en heltidstjänst!??

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”För bra för att vara sant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *