Det är två killar!

Jag har alltid haft Sofia som flicknåamn till den dag jag skulle få en dotter. Så när jag blev gravid visste jag att det var det hon skulle heta om det var en tjej, och Oscar eller Vincent om det blev en pojke.

Sen kom den stora nyheten om att det var två små stjärnor jag väntade!? Man visste att det var enäggs eftersom det från början inte syntes en skiljevägg, men som sedan visade sig vara ytterst ytterst tunn (= alltid enäggs). Så nu hade jag alltså ett flicknamn och var tvungen att komma på ett till, och så hade jag ändå pojknamn klart!

Vincent har jag alltid tyckt vart så fint och Oscar ville jag ha efter min gammelfarmors pappa. Så på den vägen var det! Hade det alltså visat sig vara två små pojkar så hade det alltså vart en Vincent och en Oscar som busat runt här!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *