Hur firar ni jul?

Godmorgon kära ni! Tänk att det är julafton idag!? Klockan 8.40 vaknade vi och det var två glada tjejer som insåg att tomten vart här under natten! Han hade lämnat två klänningar dagen till ära samt lite andra julklappar under granen? Lyckan i deras ögon var total❤

Jag älskar julen och allt vad det innebär. Den mysiga känslan, dofterna, kylan, väntan, granen, att se barnen öppna paketen, familjen och massor med god mat och fika!? Hos oss träffas vi alltid hemma hos föräldrarna strax efter lunch. Då blir det förberedelser och lite julgröt. Sen är det Kalle på TVn och alla utom pappa sitter bänkade, då han fortsätter med maten? Efter Kalle är det matdags och vanligtvis äter man så fort att man inte orkar mer sen, men i år ska vi ta det lugnt! Ingen stress med någonting!??

Sen blir det mys och det är dags för tomten att komma på besök?? När tomten vart där är det alltid ett eller fler barn som delar ut resten av julklapparna och i år är det tjejerna!?

Här hemma är det mobilfritt förutom att man tar kort och filmar så klart! Men det är också för att man inte hinner eftersom man vill vara närvarande hela tiden! På kvällen blir det mer fika och spel med familjen❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Hur firar ni jul?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *