Mamma, klia mig på ryggen

Alltså denna dagen alltså.. Förmiddagen var helt okej och vi tog det mest lugnt. Efter lunch tyckte jag dock att vi behövde lite luft så vi åkte till stallet. Flickorna somnade dock i bilen och sov hela tiden så det var mest jag som fick friskluft? Dom behövde dock verkligen sova så det var bra❤

Eftermiddagen har vart ännu lugnare och vi har bara slappat. Vi hann med ett bad och tjejerna kom på att det var väldigt skönt att ligga som mamma brukar när man badar? Tjejerna har dock vart piggare under eftermiddagen och kvällen men jag däremot är helt nere. Jag har feber och hostar som en tok, snorar som jag vet inte vad och det sticker i näsan så ögonen tåras konstant! Dessutom är huvudet så tungt just nu och det trycker över tinningarna så jag tror jag svimmar..

Tjejerna somnade gott och Saga sa “mamma, klia mig på ryggen”, och självklart gjorde jag det. Det slutade med att hon somnade på stört och jag har nu krupit ner i sängen och ska sova. Hoppas hoppas att vi är bra imorgon! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *