Vad ska jag göra?

Idag fick jag erbjudande på en lägenhet jag sökt. Ni som följt oss ett tag vet att vi bor på tredje våningen utan hiss, och det förstår nog dom flesta att det är ett problem. Bara att ta sig till lekparken är ett projekt, och då förstår ni hur det är om man ska iväg och glömmer något hemma..

Detta boende älskar jag egentligen, alltså lägenheten i sig, området och vi har lugna grannar, men det ger mig ångest att ha det så här med att bo högst upp och måste kånka på barn, hund, saker och vagnar.

Hur som så har den här lägenheten jag nu sökt en hiss. Det är ett nybyggt hus så hyran är så klart skyhög, men det hade underlättat vårt liv enormt, och lättat på min stress ännu mer! Det är en mindre fyra så vi går upp några kvadratmeter och ännu mer i hyra, men får också hiss! Det vore så skönt att bara rulla ut vagnen med barn och väskor, in i hissen och så är man ute! Ingen onödig stress, inga barn som skriker att man ska bära konstant samtidigt som man har packning för hela Västerås som ska med!

Meeen, jag är kluven! Är det värt det? Det är dubbelt så dyr hyra och den är som sagt inte jättestor. Men så återkommer vi till att det underlättar för oss! Dessutom är det ett rum till vilket innebär att vi får ett djurrum, ett sovrum till mig och tjejerna det största sovrummet! Vad tror ni? Jag behöver era råd!🌸

 

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Vad ska jag göra?

    1. Jag tackade faktiskt nej. Hyran låg på 13400 och då ska varmvatten och parkering räknas in vilket blir ca 2500:- i månaden.. Det kändes inte värt det helt enkelt. Det var heller inte där jag vill bo så vi väntar tills rätt hem dyker upp!

      1. Oj det var mkt pengar… Får jag fråga vilket området det var? Tids nog dyker rätt lägenhet/hus upp☺️ tyvärr är ju inte alla hyresvärdar villiga till att man byter till större/mindre hos dem. Hur är din värd?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *