Och plötsligt blev dom så stora!

Nu har jag hållt på detta ett tag för att inte jinxa något, men nu är vi redo att berätta! Flickorna är helt blöjfria! Alltså vaaaa?!

Dom har vart blöjfria dagtid länge nu, och torra nattetid så gott som lika länge. Däremot har dom haft blöja på natten ändå bara för att jag vart slö och inte orkat ställa mig och bädda om mitt i natten.. Dom har ju en enorm säng på 180×200 så det hade vart lite omständigt.. Men nu har dom alltså slutat med blöja även på natten och jag är så stolt!

Tänk så duktigt att vara strax över två och inte ens behöva blöja på natten😍 Så stolt så jag spricker! Det känns som dom blev så himla stora nu helt plötsligt..

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Och plötsligt blev dom så stora!

  1. Älskade små barn vad ni är bäst, allt ni gör är så otroligt, ni är så kloka och snälla och roliga och duktiga så man smälter varenda dag❤❤stoltaste mormorn som finns är jag😍😍och tack vare allt att ni har världens bästa mamma❤🙏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *