Peppa varandra istället!

Hur mår du? Jag mår bra tack! Har det hänt något? Nejdå, det är bra! Standardfrågor med standardsvar. Varför är vi egentligen så rädda för att visa och berätta hur vi egentligen mår? I mitt fall så är det av rädsla, och när jag tänker på det så vet jag att jag inte har något att vara rädd över. Alla, precis alla går igenom något i sitt liv, men folk visar det sällan för omvärlden. Precis så är jag. Jag vill inte visa mig svag, och för mig är det just vad jag gör om jag berättar hur jag mår, eller vad som händer. Rädslan för att andra ska döma tar över när man så gärna vill få ur sig allt, men varför ska någon döma?

Oavsett om vi är vuxna, barn, gamla eller ungdomar så ska vi aldrig döma andra. Det spelar ingen roll om vi hatar en person, vi ska aldrig döma! Vi ska stå upp för varandra, hjälpa och stötta, istället för att trycka ner och försöka förstöra för andra!

Det finns så många föräldrar, och allra helst mammor som sitter och trycker ner andra mammor bara för att själva framstå som bättre. Men var är woman powern? Jag tror alla kan nämna minst en sak dom gjort som kanske inte var det absolut bästa valet, men varför ska någon annan lägga energi på det? Kan vi inte alla bara lyfta varandra, skita i det förflutna, vara trevliga och peppa varandra? Tänk så roligt allt hade vart då!

Jag försöker hela tiden peppa tjejerna och förklarar hur man ska vara. Jag har fått två så otroligt snälla, givmilda, goa, empatiska och kloka tjejer som aldrig någonsin ska behöva bli nertryckta för att någon annan har en annan åsikt. Tänk om alla kunde uppfostra sina barn så, hur fantastiskt vore det inte för våra barn då?!

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *