Tandläkarbesök och pepparkakshus

Idah ringde klocka tidigt och Sofia sa “nej inte vakna, sova meja” så ni förstår hur mycket det tog emot att behöva ta upp dom.. Hur som så lämnades tjejerna på dagis klockan 07.45 och jag åkte vidare till tandlökaren. Minns ni att jag bet sönder en tand för några veckor sedan? Den borrades i och fylldes igen provisoriskt för att låta nerverna dra sig tillbaka och sedan göra en ny. Det var alltså det som gjordes idag. Jag som inte klarar sprutor valde utan bedövning denna gång med🙈 Det gick toppen och tanden är lagad!

Tjejerna hämtades från dagis 14 och vi åkte hem och började fixa lite. Dom fick plocka undan sina leksaker som dom dragit fram och sen kom tjejernas moster. Vi började med tjejernas pepparkakshus och det blev så fint!😍 Fia tröttnade dock efter ett tag och det slutade med att hennes moster slutförde projektet, men Saga gjorde hela sin del så fin😍

Till kvällsmat blev det hemlagat mos med vegetariska “fiskpinnar”, så gott! Sen kollade vi på julkalendern och dom fick öppna sina! Lyckliga barn❤ Det var två som somnade gott vid nattningen och imorgon ringer klockan tidigt igen då jag ska jobba! Sov gott fina ni😍

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *