Familjeutflykt

Hej fina! Igår natt ringde växlarklockan och jag gick upp 01.30. Klockan 2 var vi redo och hoppade in i bilen och styrde sedan mot Ullared! Tjejerna sov gott och vi var framme strax efter öppning!😍

Allt har gått toppen och tjejerna har vart såååå duktiga! Inte ett pip, hela tiden ville dom hjälpa till och skrattade och var glada hela tiden! Så himla busiga och hjälpsamma och vi hade så roligt. Det blev lunch i restaurangen och så hade vi roligt i leklandet!😍

 

Vid 15 checkade vi in i stugan och lämnade alla saker. Vi hade “hotellstuga” så allt vart klart, inga lakan eller så behövdes tas med, städningen tog dom hand om och frukost ingick! Så mysig stuga och tänk så mysigt att bo i just den på sommaren och kunna sitta på den stora balkongen!☀️

Till kvällsmat åt vi thaibuffé och flickorna åt så bra! Mina små busungar❤ Efteråt gick vi in och handlade lite till innan vi åkte till stugan vid 20. Väl framme så packade vi ur bilen och jag och tjejerna hoppade in och tog en dusch. Sen kröp vi ner och läste en av de nya böckerna vi köpt, och helt plötsligt sov vi🙈 Jag vaknade av att tjejerna hade tappat nappen och helt plötsligt skulle dom in till mormor som sov i rummet intill, och jag försökte sä klart få henne att krypa ner igen eftersom det var mitt i natten men när mamma sa att klockan var strax innan 7 så insåg jag att vi sovit hela natten utan uppvak och att vi ändå var väldigt utvilade så vi gick upp!

 

Mamma hade huvudvärk så jag och flickorna åkte och hämtade frukosten och dom hjälte så duktigt med att plocka ihop allt och bära. Självklart blev det en tur till in på Ullared innan vi checkade ut och åkte hemåt. Dock tog vi en liten omväg till Norrköping för att hälsa på Mimi, min allra första avkomma i kenneln! Hon heter egentligen Sweet Mini’s A Dream Come True men har alltid kallats Dreamy. Flickorna kallade henne alltid Mimi så det blev hennes smeknamn det med😍 Mini har alltid en speciell plats i mitt hjärta och hon blev så hysteriskt glad när vi kom att hon kastade sig i min famn och slickade mig non stop i ansiktet!😭 Det blev ett bra tag där och vi mös massor. Det gjorde ont att åka igen men jag vet att hon har det så bra där med alla sina hundkompisar och nya ägare, och jag är så glad att vi kunde komma och hälsa på idag❤ Tårarna kunde inte hållas tillbaka efteråt dock men hennes glädje när vi kom kommer jag alltid bära med mig❤

 

Väl hemma så fick tjejerna hoppa i badet innan vi kröp ner i deras säng och läste favoriten, Hitta Doris. Båda pratade non stop om hur roligt vi haft, om leklandet, leksakerna och allt annat vi gjort. Jag älskar att bara ligga och prata med dom och lyssna på dom. Mina stjärnor🌟 Dom somnade gott på mig och jag plockade undan lite snabbt. Nu är det sängen för min del också och sova ikapp lite till. Sov gott fina ni! Imorgon får ni se inköpen!😍

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *