Update om nya fröken

Jag skrev ju ett inlägg här för några dagar sedan angående en ny fröken som börjat på tjejernas dagis, och jag skrev även att jag skulle ta upp detta med tjejernas andra fröknar. Idag tog jag deras “främsta” fröken åt sidan och pratade om detta och jag vet att jag sagt det förut, men detta är verkligen det bästa dagiset någonsin! Det kändes så skönt efteråt och jag kan slappna av på ett annat sätt igen.

För er som inte läst om detta så finner ni inlägget HÄR. Det är iallafall så skönt att ha berättat om detta och att det tas tag i direkt, inga problem med någonting. Jag vet att det kommer lösa sig med denna nya fröken också, det blev nog bara knasigt eftersom hon kastades in helt plötsligt!

Tjejernas fröken pratade så fint om tjejerna och sa bara bra saker. Hon sa även själv att det inte finns något negativt att säga och att hon tycker jag gjort ett så fantastiskt jobb med att uppfostra dessa små stjärnor och att dom kan så mycket tack vare att jag alltid inkluderat dom. Jag blev riktigt rörd av hennes fina ord om både tjejerna och mig och känslig som jag är började det givetvis trilla några tårar. Ibland behöver man få höra sånt från utomstående trots att jag är så tacksam för att mamma alltid säger det dagligen! Dessa två är ju det jag är mest stolt över någonsin!❤

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *