Möte efter möte och planering för framtiden

Hej fina ni! Idag har det återigen vart en fullspäckad dag och jag kan inte beskriva tillräckligt hur skönt det var att krypa ner i sängen ikväll🙈 Dagen startade med att min telefon dött under natten så väckarklockan ringde givetvis inte. Vi kom därför upp klockan 8 och fick äta lite snabbt för att hinna med alla morgonbestyr innan dagis!

Jag lämnade tjejerna 9 och åkte hem med hunden för att sedan åka på möte. Det gick toppen och efter var det dags för nästa. Det gick toppen även det och jag åkte efteråt hem och kastade i mig lite mat innan jag skulle hämta tjejerna igen😍

Jag hämtade två glada små damer som hade haft filmstund med fruktspett då avdelningarna lyckats få ihop så många stjärnor under läsutmaningen som var!😍 Vi hämtade brorsan efter och åkte hem till familjen. Vi gick ut och tog lite bilder och njöt av vintervädret på landet och jag älskar det❄️ Så mysigt och vi avslutade med egengjord varm choklad☕️

 

Kvällen har bestått av lek och bus samt storstädning. Jag håller bland annat på att tvätta hela soffan, och den är stoor🙈 Men det är skönt när det är klart! Hur som så har jag planerat för framtiden nu igen och kommer i början av 2019 börja plugga igen, vilket kommer kombineras med jobb och eget företag. Kommer blir toppen🤗

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *