Flickorna,  Inköp,  Leva & Bo,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Sleeping beauty

Ni är många som frågat om tjejernas säng och hur dom sover, så lättast är givetvis ett eget inlägg om just detta! Flickorna har sovit tillsammans sedan dom föddes och dom sover allra bäst så. Det spelar ingen roll om ena gallskriker, den andra sover gott bredvid ändå, men tar man ut den som är ledsen så vaknar den andra direkt. Att sära på dessa nattetid är alltså inget alternativ och dom får själva säga till när det är dags.

När flickorna var mindre så vaknade dom och ville sova med mig så gott som varje natt, men eftersom jag har så hög säng så sov inte jag bra alls de nätter dom sov i min säng just för jag var rädd att dom skulle ramla ner. Därför fick tjejerna en 180×200 säng när dom fyllde ett år och så byggde vi spjälor runt. Först var ingången i hörnet av sängen som var närmast väggen, men nu när vi möblerat om har vi ändrat ingången till mitten och ska senare sätta för den tidigare ingången!

Det blev alltså en gigantisk spjälsäng som jag kunde krypa ner i vid behov och ni kan ju gissa om vi sov bra då! (Svar ja..) Vi byggde ett hus över sängen och satte upp sänghimmel och små lampor så det är fantastiskt mysigt att ligga där. Sängen i sig är två 90×200 med en stor madrass på, så skulle dom i framtiden vilja sova i varsin säng så är det bara sära på dom och köpa nya madrasser?? Jag är så nöjd över deras säng och dom älskar den lika mycket dom❤ Det enda som fattas nu är att måla om benen och sätta dit sängkappa så inte sängarna syns under!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *