Viktigt att få i sig allt

Detta är inget samarbete utan enbart tips och råd enligt era önskemål? 

Som alla föräldrar vet så är det ju väldigt viktigt att barnen (och en själv så klart) får i sig allt dom behöver. Som mjölkproteinallergiker så mister man ju en bra del av kalcium som vi annars får via komjölk. Jag köper främst ekologiskt till så stor del det går, och köper du ekologisk havredryck så är den inte berikad med just kalcium som är så viktig. Vissa dagar dricker heller inte tjejerna jättebra med mjölk och dessa dagar får dom lite extra kalcium genom tablett.

Likaså är det ju viktigt att dom får i sig alla andra vitaminer och mineraler och ett alternativ som innehåller så gott som allt, är Eskimo-3. Denna är flytande och smakar tuttifrutti vilket oftast gör att det slinker ner lite lättare! Dock ej för tjejerna i början? Nu tar dom allt utan protest mina duktiga tjejer❤ Dessa två köper jag från Apotea, och har man barn över tre år kan man ge Monkids vitaminer, men Eskimo-3 kan du ge från 2 är till 12 år! Kalcium-tabletterna finns i olika smaker men äpple föredras här hemma.

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *