Är det nu det vänder?

Idag vaknade vi upp vid 8.45 och det var två pigga tjejer som väckte mig! Sagas feber var borta och det märktes tydligt!❤ Så himla glad att se min pigga och glada lilla stjärna?

Det blev mysfrukost i soffan och Saga åt som vanligt igen vilket var skönt! Fia också så klart men hon har ju inte vart dålig? Efter frukosten började vi baka lite smått och sen blev det det på deras rum. När dom senare lekte fint själva passade jag på att plocka lite under tiden.

Mamma kikade förbi efter lunchen och så åkte vi ut till dom där vi sedan firade pappa lite tidigare då han är borta imorgon. Det blev fika tillsammans med familjen och brorsans kompis som också var där. Flickrona var så blyga för Karl som han hette men ändå så nyfikna, och på slutet satt dom och lekte med honom!

Till kvällen blev det mat tillsammans allihop innan vi åkte hem och gjorde kväll. Det blev mys i soffan framför Pippi på rymmen innan kvällsbadet och sen läste vi Skönheten och Odjuret innan båda somnade tätt intill mig❤

 

IMG_8885

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *