Vabb-fredag

Godmorgon fina ni! Idag vaknade vid strax efter 8 och jag märkte direkt att Saga inte var tusen. Hon har kokhet och det hade inte ens behövts ta tempen egentligen för det var självklart att hon hade feber.. Hängig och gnällig är hon också mitt lite hjärta och klagar på magont❤ Tänk om man kunde byta så det var jag som var dålig istället.. Jag hatar när dom är dåliga och man inte kan göra mer än finnas där❤

Det blev frukost i soffan och Saga ligger nerbäddad i soffan under en mysig filt och kollar på Dora medan Sofia härjar på som vanligt. Eftersom Saga klagar på magont också så får Sofia vara hemma hon med, för säkerhetsskull. Nu hoppas jag bara att febern går över fort och att magontet inte visar sig vara något annat. Och jag som igår tänkte att dom hållt sig så friska trots förskolestart, man ska inte ens tänka sånt?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Vabb-fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *