Egentid & kvalitetstid

Igår sov mina små stjärnor hos familjen och hade mys. Själv hade jag egentid i form av att få en hel del saker gjort! Så oerhört skönt! Jag vaknade vid 8.30 och fortsatte med fixandet av viktiga ting innan flickorna, mamma och syrran kom efter lunch? Som jag saknat mina trollungar fast det inte ens hade gått ett dygn!❤

Jag fick en lite halvgalen idé tidigare idag om att jag, syrran och flickorna skulle gå på deras allra första bio, så 15.30 satt vi på SF! Vi köpte popcorn och loka och hade så mysigt till Smallfoot! Jag var lite nervös inför hur dom skulle orka sitta still 1.5 timme, så var beredd att gå ut efter typ halva, men dom satt som ljus hela filmen förutom sista delen då dom stod på golvet och kollade en stund innan som satte sig igen! Så galet duktiga! Båda var så inne i filmen och så fashinerade över att gå på bio❤ Det var så himla mysigt?

Väl hemma blev det mat och sen lite lek och bus innan dom fick hoppa i badet. Därefter kröp vi ner i deras säng och läste Hitta Doris innan dom somnade tätt intill mig. Jag tänker ofta hur tråkigt livet hade vart om dom inte hade funnits, vad hade man gjort då? Det är ju först nu som man verkligen lever! Jag älskar det❤

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *