Sushi och bakning

Idag fick flickorna lite sovmorgon och mamma lämnade dom på dagis vid 8.30. Skönt för dom att få ta det lite lugnt en morgon och äta frukost hemma❤ Själv åkte jag till min kurs och var framme prick 8✌?

Dagen har rullat på helt okej och jag och en tjej i klassen tog en sushilunch. Har creavat det hela veckan så det var såå gott!?

Vid 16.30 åkte jag och hämtade Grace och så åkte vi vidare till dagis där jag möttes av två så glada små tjejer som ropade mamma och kastade sig i min famn❤❤ Den kärleken alltså!? Vi åkte till föräldrarna där brorsan, pappa och syrran var hemma. Jag skulle hämta verktyg för att kunna fixa däcket på cykeln så vi åkte hem strax därpå.

Det var två hungriga tjejer när vi kom hem så vi mös till det och åt kvällsmat i soffan framför Bamse. Mamma kom strax därpå och åt hon med och därefter spelade vi in en ny bakvideo. Jag har för övrigt beställt hem studiolampor så vi får bättre ljus i videona så snart blir det bättre! Efter bakningen blev det ett välbehövligt bad då båda hade grädde och hallon över hela sig? Och sen kröp vi ner i deras säng och läste bok. Saga somnade på min mage och Sofia på min arm. Så himla mysigt att bara ligga och känna deras närhet❤❤

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *