När allt slås i spillror

I slutet av sommaren bokade vi vår första resa som stor familj, alltså sen flickorna kom. Det skulle bli tjejernas första resa utomlands och dom pratar redan nu om att flyga flygplan. Vi bokade samma hotell som sist vi var utomlands för det är fantastiskt där! När vi var där sa jag att den dagen jag har barn ska vi tillbaka hit, några månader senare var jag gravid och nästa höst ska vi alltså tillbaka?

Strax därpå fick vi reda på att min syster blivit placerad som radiotjänstman i hemvärnet och hon ska alltså göra lumpen i slutet av juli 2019. Jag tänkte att om vi ringer tidigt och frågar om ledighet så bör det ju inte vara några problem, och då mamma försökt ringa olika människor så tog jag över då jag hade rast på kursen. Efter bokstavligen miljarder samtal med olika människor inom försvarsmakten osv så fick jag tag på en hög kvinna inom ämnet som sa att hon mest troligt kommer vara på samma station som Alva.

Tyvärr slogs glädjen itu när hon sa att hon inte kommer kunna få tjänstledigt, och det innebär att hon inte kommer få följa med. Detta var vår första familjeresa sedan tjejerna kom och jag vill så klart att tjejernas favorit och gudmor ska följa med! Det är en självklarhet att vi ska åka tillsammans allihop! Men nu blir det ju tyvärr inte så och jag är så ledsen över det. Istället får vi hitta på något med Alva när hon kommer hem på julledighet nästa år❤ Och en ny familjeresa blir det givetvis också, där Alva ska vara med!❤

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *