Första dagen ensamma

Åh jösses, idag var första dagen jag lämna flickorna! Så mcket känslor på en och samma gång! Men låt oss backa bandet..

Morgonen bestod av tre extremt trötta damer. Jag var tvungen att väcka flickorna tidigt,  tidigt då vi skulle vara på dagis mellan 7 och 7.45. Min tanke var 7.30, men vi orkade inte stressa och alla var tröttare än tröttast så det gick så fort det kunde utan att stressa.

Väl på dagis blev det frukost med de andra barnen och flickorna skötte sig exemplariskt och åt så bra som vanligt! Därefter blev det utelek tills lunchen. Men innan dess blev det fruktstund på farstukvisten och jag dog sötdöden när jag såg dom sitta där bredvid sina kompisar och välja samt äta frukt❤

Vi lunch vinkade vi hejdå för första gången och det blev krokodiltårar men vi vinkade även i fönstret och dom satt i famnen hos deras fröken? Det gjorde så ont i hjärtat men strax därpå fick jag bild från fröken där tjejerna satt så glada och åt lunch?❤ Så tacksamt att få en sån bild!

När jag kom tillbaka sov dom fortfarande middag och dom hade somnat på stört efter maten utan problem! När dom vaknade satt vi och gosade ett tag och jag berömde dom massor för hur duktiga dom vart, gissa hur stolta dom var!❤

Eftermiddagn bestod av utelek på gården och tjejernas var så nöjda. Dom äldre flickorna i andra gruppen (mellan 4-6 år) tar så väl hand om tjejerna och när Fia gjorde illa sig kramade en av tjejerna henne och då blev hon glad? På slutet kom även tjejernas morfar och morbror och hälsade på för att visa upp sig för kommande hämtningar. Jag är så stolt över mina stjärnor så jag spricker!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *