Första riktiga bullarna

Tjejerna är alltid med i köket, oavsett om det bakas eller lagas mat osv. Dom tycker det är så roligt att få hjälpa till och något vi pratat mycket om är att man ska göra saker tillsammans, så det säger dom hela tiden att vi ska göra. Det kan tex vara att tillsammans skära deras mat, eller röra om i grytan, eller hälla i ingredienserna. Jag tycker det är så bra att dom faktiskt vill vara med och att dom tycker det är roligt!

Idag har eftermiddagen vart lite kaotisk och inte mycket har vart bra för prinsessorna så jag bestämde att det skulle bli bullbak! Så det gjorde vi!? Dom fick själva kavla ut degen och ha på det dom ville ha på, lägga i formarna och sen pensla med havredryck och strö över lite pärlsocker! Stolta tjejer när dom var klara?

Finaste och godaste bullarna blev med smak av vanilj och mandelmassa? Sofias på första bilden och Sagas på andra❤

 

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *