Men det är två pojkar!?

Idag var vi in i en butik och när vi skulle betala började han i kassan berätta hur söta tjejerna var och verkade helt frälst! Stolt mamma så klart! Men så kläckte han ur sig “men det är två killar!?” som ett påstående men en liten gnutta frågande på samma gång! Eh va? För det första så hade båda tjejerna helt rosa kläder och rosa stövlar, och visst, killar kan också ha rosa men så mycket skulle jag aldrig klä mina soner i. Men men, jag rättade honom bara och tänkte att vi skulle få betala.

Tror ni inte han kläcker ur sig ytterligare en kommentar? “Men dom är inte enäggstvillingar!”, som ett påstående! Eh nehe? Uppenbarligen inte insatt för fem öre, och självklart behöver man inte vara det, men att tänka lite längre än näsan räcker är faktiskt bara bra. Jag svarade att jo det är dom och han var då tvungen att berätta att han ser skillnad på dom. Så otroligt korkad! Jag vet att han inte menade något illa, men återigen, lite kan man väl tänka, eller?

För det första så är det ju bara bra att man ser skillnad på dom, förstå för deras del om ingen såg skillnad, vad trötta dom skulle bli på det. Dom är ju faktiskt två personer! Men nu till problemet. Jag vill inte att tjejerna ska få höra hela tiden vilka olikheter dom har, för så är det mest hela tiden! Det räcker med att dom naturligt kommer jämföra sig med varandra, och det kommer dom mest troligt göra fast jag säger att dom aldrig ska jämföra sig med varken varandra eller någon annan! Men varför trycka på det? Jag förstår att alla inte menar illa men jag skulle aldrig ställa mig och kommentera någon annans utseende! Speciellt inte syskon eller ännu värre, andras tvillingar!

Som det inlägg jag delade förut så är enäggstvillingar inte helt identiska utseendemässigt, eller personlighetsmässigt heller. Nästa människa som påpekar att dom är olika kommer få höra något själv, eller så drar jag hela berättelsen om DNA och tvillingars genetik!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Men det är två pojkar!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *