En mysig dag med dom bästa

Idag blev det en tur till Erikslund med mamma och tjejerna. Vi startade med lunchbuffé och åkte sedan vidare till Erikslund där det bland annat inhandlades vinterskor till flickorna och höstskor till mig! Har tyvärr inte hunnit fota dagens inköp så ni får se imorgon?

Efter Erikslund blev det en tur till Maxi för att handla lite och flickorna fick varsin banan av aporna som vanligt, vilket dom alltid ser fram emot?

Eftermiddagen spenderades i tvättstugan och lekparken och senare åkte jag till föräldrarna för att såga skivor till tjejernas rum, medan mamma var barnvakt hemma hos oss. Kvällen gick åt till lek och att fixa med just det tidigare nämnt, projektet?? Tjejerna är så hjälpsamma och mäter med tumstocken och försöker skruva❤ Så duktiga!????

Tjejerna somnade strax efter 21 och har sovit fram till nu. Saga vaknade för tredje dagen i rad och skriker efter Pippi och kommer inte till ro, och eftersom Fia vaknar så fort Saga inte ligger bredvid så ligger vi nu alla tre i min säng.. Hur ska detta sluta? Hoppas ni får en god natts sömn fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *