Är det dags nu igen?

Minns ni tjejernas (speciellt Saga) jobbiga period då dom vaknade mellan 23.30 – 01.00 och skulle kolla på Pippi? För er som inte vet om det så var det alltså en period då båda vaknade helt hysteriska och vägrade sova och bara skrek efter att få kolla på Pippi? Jag försökte verkligen allt men inget annat än just Pippi funkade, så det var så vi hade det varje natt bra länge. Denna period var jag så extremt mycket tröttare än vanligt..

Både igår och idag har det vart samma visa och jag är orolig att det är dags nu igen. Det har ju vart lugnt från det ett par månader nu och jag vill inte ha tillbaka det igen??‍♀️

Igår var det lindrigt men idag är det kaos. Saga är fortfarande igång och jag tänker inte ge mig. Denna gång blir det tyvärr inget Pippi.. Fia har äntligen somnat om men Saga kommer inte till ro utan sover ytligt och vaknar en stund efter och skriker efter Pippi.. igen..! Deg jobbiga är att inget funkar, oavsett om det är att vagga, sjunga, klia på ryggen, hålla om, sitta i famnen, nada! Håll tummarna att hon sommar och att vi får en någorlunda natt?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *