Höstluften gör sitt

Hej mina fina! Gårdagen och idag har vart fullspäckade och enda gången man fått sitta ner har vart när man ska sova?

Igår hämtade vi hö och fixade i stallet för att sedan fixa hemma och sen äta middag med familjen på restaurang för att fira mamma som fyller i veckan. Brorsan sov här och jag påbörjade mammas tårtbak. Natten var totalt kass då Saga vaknade med magont och bara skrek non stop. Enda som funkade var att sitta i mitt knä medan jag kramade henne och gungade åt sidorna tills hon äntligen lyckades somna, så så sov vi. Gissa om jag var trött imorse? Jag hatar när man inte kan få bort smärtan från dom! Jag hade så gärna tagit det åt henne!❤

Morgonen har bestått av bakning, lek och akutbesök. När vi skulle åka till mamma bad jag brorsan vänta med tjejerna i trappen med tårtorna för att underlätta och så skulle jag hämta bilen så vi bara kunde packa in. När jag går ut genom porten visar det sig att Fia har tummen mellan dörren på insidan (där dörren hålls ihop) och blir så klart jätteledsen så jag försökte trösta henne tills hon lugnade sig något så jag kunde kolla på tummen som var helt svullen och blå på två ställen.. Jag släppte av brorsan, Saga och tårtorna hos mamma och kastade mig iväg med Fia till akuten där vi blev hänvisade till jouren. Så där satt vi en evighet innan vi blev skickade till akutröntgen som visade på fraktur i tummen? Mitt älskade lilla hjärta! Jag har haft så ont i hjärtat hela dagen för hon vart så ledsen, men som tur är så kommer det läka fint själv.

 

 

Dom är ju överallt och ingenstans på samma gång och jag kunde omöjligt se utifrån att hon stod där och eftersom dom är så snabba kunde brorsan aldrig ha hunnit förhindra det men det sa även läkarna, att dom är högt och lågt. Och då visste dom inte ens att hon hade en tvilling???? Men hon var så duktig och fick klistermärke som hon skulle visa för Saga❤ Varenda en vi träffade, och alla i väntrummet sa att hon var så fin och söt och Fia tittade på dom och busade som vanligt, inte konstigt att man faller pladask för dom❤

Det blev iallafall tårta och mat hos mamma senare och Fia har använt hela handen hela kvällen? Vi avslutade kvällen i stallet med en ridtur för flickorna och njöt av den friska höstluften, hästlukten och solnedgången? Jag önskar så vi kunde bo på landet! En dag..

 

 

Nu är vi hemma och flickorna sover sedan 20.30 så nu ska jag hänga tvätt och sen blir det sängen för min del med?

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *