Aldrig utan syrran

Jag har skrivit om det förut, men jag är så fascinerad över det band som tjejerna har mellan varandra. Redan i magen märkte man att dom hade ett tydligt band för varje gång jag såg dom på ultraljuden så låg dom så tätt intill vandra. Och visst, dom ligger tätt oavsett, men det märktes verkligen! Och så fort dom föddes fortsatte det där bandet visa sig allt tydligare och jag önskar verkligen jag hade fått vara med om det själv också?

Tjejernas är så måna om varandra och tänker alltid på den andra. Som på Ullared, Saga hittade en tröja hon ville ha och sprang direkt efter och hämtade en exakt likadan och sa att den var till Fia. Det är dessutom bara ett exempel av såå många! Men just att dom alltid tänker på syrran värmer mitt hjärta så❤ Dom vill alltid vara med varandra och går ena några meter framför vänder hon sig snart och ropar på syrran, och kan hon inte se henne så ropar hon på henne❤

Dom sover tillsammans i en lika stor säng som jag har, 180 x 200 men ändå ligger dom alltid så tätt intill varandra som dom kan, och ofta gärna på den andra? Vaknar ena och är ledsen är det bättre att trösta där inne vid den andra för tar du ut den ledsna så vaknar den andra direkt bara för syrran gick ut! Ska dom sitta i soffan så sätter dom sig alltid tätt intill varandra trots att soffan är stor!

Dom är så hjälpsamma och hjälper varandra i vått och torrt. Oavsett om det gäller att hitta på bus, hjälpa syrran ta av sig tröjan fast mamma säger nej för det är kallt ute, eller att gå ner från studsmattan. Så fruktansvärt goa så jag smälter!?

Idag tog jag bara med Fia själv till sjukhuset för jag tyckte inte Saga behövde följa med och hela vägen till sjukhuset ropade Fia efter henne och när jag sa att hon var hos mormor började hon gråta. När vi facetimeade var det bättre och båda var så glada över att se varandra?  När vi kom hem efter sjukhuset sprang dom mot varandra när dom såg varandra❤ Tänk så fantastiskt att ha sin bästa kompis som syster, att ha fått startat livet tillsammans redan som ett befruktat ägg! Mäktigt tycker jag!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Aldrig utan syrran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *