Projektet går framåt

Hej mina fina! Idag har vi (läs jag) kämpat med att få ordning på lägenheten så det är typ det vi gjort idag! Det blev en tur till föräldrarna efter lunch för att leka och även såga brädor till projektet i tjejernas rum. Det blev lek i lekstugan, hoppa studsmatta, plocka grönsaker och bär och lek med alla leksaker? Vi fick även en dusch när vi stor ute och sågade brädor då himlen helt plötsligt öppnade sig?

Jag, tjejerna och brorsan åkte och hämtade mamma på jobbet när vi var klara och hon hade slutat, och åkte vidare till affären för att handla lite innan vi åkte och handlade mat och åkte hem och åt. Sen fortsatte städandet och vi fick ihop hela projektets grund och nu är det bara resten kvar! Men det går fort?

Kvällen avslutades med en challenge med brorsan som ni får se i dagens extremt långa vlogg! Berätta gärna vad ni tyckte sen? De kommer vara kortare vloggar sen men det fick bli en lång idag! Nu är det dock sovdags och jag hoppas på lite sovmorgon imorgon? Sov gott fina ni❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Projektet går framåt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *