Vilja av stål

Mahaha, att mina barn är kopior av mig är ju inget nytt. Men dom är verkligen kopior av mig, både som liten och nu. Jag har alltid haft stark vilja och har jag velat något så har det blivit så. Jag tycker bara synd om min kära mor som fick stå ut med min vilja som liten?

Barn går ju igenom faser hela tiden och ibland så märks denna vilja lite extra, som idag tex. Vi skulle gå till lekparken och skulle ta på oss en tröja. Fia tog på sin men Saga vägrade och sprang och hämtade en pyjamas hon prompt skulle ha på sig! Självklart fick hon ha den på sig, men hon var sååå arg innan för att jag hade satt på henne fel tröja?

Så det blev en tur till lekparken sen, i pyjamas för Sagas del? Men hon var nöjd över sitt klädval och det är ju huvudsaken??❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Vilja av stål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *