Första reaktionerna

Jag lovade igår att berätta om när mina kära syskon fick reda på att dom skulle bli morbror och moster, och en del av er vet redan dessa historier, så ni får helt enkelt läsa igen?

Samma dag som jag plussade så hade jag suttit i badrummet med den där stickan ett bra tag. Det var ju en enorm sak att ta in, men samtidigt något som bekräftade mina känningar sedan innan. Hur som så skulle syrran sova hos mig samma kväll och när jag väl tagit mig upp efter chocken åkte jag direkt till föräldrarna för att prata med mamma. Sagt och gjort. Syrran följde med hem och precis när vi kommer innanför dörren kommer jag på att jag glömt kasta testet!! Panik! Jag skyndade mig och kastade innan hos såg och sen gick jag och fixade i sovrummet. Syrran gick på toa och i nästa stund ser jag henne i ögonvrån och vänder mig mot henne.

Jag ser på henne på en millisekund att hon vet. Hon visar upp lådan till graviditetstestet och frågar surt “vad är det här?!” med en min som bara hon kan göra. Jag fick panik och svarade snabbt att det var min kompis test som hon måste glömt att kasta. Min dåliga lögn gick inte igenom och hon gick och satte sig vid köksbordet i köket. Jag pratade med mamma i telefon och frågade vad jag skulle göra och hon sa att jag skulle berätta eftersom hon uppenbarligen redan hade fattat. Jag var ju dock inte redo att göra det riktigt än?

Jag gick ut i köket iallafall och började förklara men om hennes blickar kunde döda hade jag inte suttit här idag? Hon ringde mamma och grät och vägrade stanna kvar, så jag var tvungen att skjutsa hem henne igen?

Jag vet att anledningen till hennes reaktion inte berodde på barnet (barnen som det senare visade sig vara), utan att det blev påtagligt med allt runt om. Som lillasyster vill man så klart inte veta vad ens storasyster gjort, och alla vet ju hur ett barn blir till?

Hur som så skrattar vi bara åt hennes reaktion och har kort att bra tag? Hon älskar sina systerdöttrar mest❤

 

Brorsans reaktion kommer senare?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Första reaktionerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *