Vlogg, Familjen spontan

Vi brukar väl vara ganska spontana av oss i vår familj, men inte riktigt så här kanske? Imorgon ska vi till Kolmården, men så kom vi på att Saga ska ta blodprov på morgonen vilket innebär att vi inte kommer få så mycket tid i parken, och det i sin tur gör ju att man spenderar mycket pengar på något litet.. Låter det vettigt? Hur som så bestämde vi då att vi tar in på hotell och går två dagar istället för en!?

Så vi har alltså precis bokat hotellrum för hela familjen (pappa ska inte med) och får två dagar på Kolmården och noll stress? Perfekt!?? Jag har två små damer här som längtar enormt och som bara tjatar om att se tigrarna!? Ska bli så roligt att se deras reaktioner imorgon?

Detta innebär också att eftersom morgondagen är första dagen på vloggstarten, så kommer alltså första vloggen bestå av vår trip till Kolmården?? Stay tuned!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *